Viatronics valmistaa erityyppisiä tieturvallisuuteen liittyviä tuotteita, kuten nopeusnäyttöjä, tutkanopeusnäyttöjä, näyttövaunuja ja näyttökärryjä.

Viatronics markkinoi korkealaatuisia nopeusnäyttöjä - myös tutkanopeusnäyttöinä tunnettja, elektronisia varoitusmerkkejä, nopeustarkistusmerkkejä, nopeusnäyttöjä ja OmaNopeutesi -merkkejä. Näiden lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu myös muita kuljettajan huomiota parantavia tuotteita.

Nopeusnäytöllä on nopeuksia alentava vaikutus ylinopeuksiin ja yleisnopeuksiin näytön sijaintialueella. Tutkimukset osoittavat, että laadukkaat nopeusnäytöt ovat tehokkaita nopeuksien alentamisessa erityisesti koulujen, kirkkojen ja muiden kauppakeskusten läheisyydessä, taajamissa, eri tieosuuksilla, naapuristoissa ja työmailla.

Viatronicsilla on markkinoiden ensimmäinen kaksisuuntainen nopeuksien tiedonkeruujärjestelmätoiminto , joka on saatavina kaikkiin nopeudenvalvontajärjestelmiin, mukaanlukien nopeusnäytöt. Olemme myös markkinoiden ainoa valmistaja, joka on kehittänyt Instant Feedback Function (IFF) - järjestelmän markkinoimiimme hymiö-näyttöihin.

Lisätietoja »

Voit seurata meitä Google+ & LinkedIn palveluissa!

Google+

 

Yritys