Tutkajärjestelmiä Latviaan

Viatronics jatkaa yhteistyötä Latvian poliisin kanssa toimittamalla vuoden 2016 aikana 96 tutkajärjestelmää. Yhteistyö Latvian poliisin kanssa on ollut pitkäaikaista, kehittyvää teknologian toimitusta vaativiin nopeudenvalvontatarpeisiin.
Viatronics on panostanut jatkuvaan tuotekehitykseen vastatakseen markkinoiden muuttuviin tarpeisiin ja tämä kehitys on tuottanut hedelmää.

Joulukuu 2016

Viatronics on kehittänyt SVR tutkan vedenvirtauksien nopeusmittaamiseen. Nyt julkistettavassa mallissa on lisävarusteena saatavissa kosketusnäyttö ja sisäänrakennettu GPS -järjestelmä jonka avulla tutkasta voi välittää dataa sähköpostin välityksellä paikannustietojen kanssa. Viatronics SVR tutka on maailman ensimmäinen GPS järjestelmän ja datansiirtojärjestelmän sovellutuksia hyväksikäyttävä vedenvirtauksien nopeusmittauslaite. Laitteen markkinat ovat kansainväliset, mutta myös Suomen kentällä kysynnän uskotaan kasvavan etupäässä laitteen tarkkuuden, käytännöllisyyden ja lisävarusteiden vuoksi. Tilauksia otetaan vastaan jo Joulukuussa, mutta ensimmäiset toimitukset uskotaan pääsevän alkuun Tammikuun 2017 aikana, jolloin laitteen kansainvälinen markkinointikampanja tuodaan julkisuuteen. Lisätietoja Viatronicsin markkinoinnin yhteyshenkilöiltä.

 

 

Marraskuu 2015

Tutkimusten mukaan nopeudet nopeusnäyttöalueilla ovat laskeneet jopa 69%. ( US Federal Highway administration 2009 ) Nopeusnäyttö on tutkimusten mukaan kaikkein tehokkain tapa alentaa nopeuksia verrattuna muihin tapoihin. Tutkimukset myös osoittavat, että nopeusnäyttö on vielä tehokas jopa neljän vuoden jälkeen sen asentamisesta. (Bellevue transportation department research)

Jo pieni lasku nopeuksissa pienentää onnettomuusriskiä. Melusaasteet vähenevät, ilmanlaatu paranee autojen päästöjen vähentyessä nopeuksien laskiessa. Kaahaajien vähentyessä myös alueen ilmapiiri muuttuu liikenteen aiheuttaman stressin vähentyessä.

 

 

Lokakuu 2013

Viatronics toimittaa nopeusnäyttöjä Asicselle

Viatronicstoimittaa nopeusnäyttöjä Asicselle Maratonikilpailuihin & muihin juokutapahtumiin. Näyttö reagoi lähestyvään juoksijaan näyttäen nopeuden ja nopeuteen liittyvän hymiön viesteineen.

Voit nähdä videon kyseisen näytön hämärätestauksesta: http://www.youtube.com/watch?v=nfvvp0J2aX4

 

Lokakuu 2013

Viatronicsin toimitusjohtaja Jani Andersson on päättänyt lähteä edistämään Viatronicsin tuotteiden tunnettavuutta myös LinkedIn ja Google+ palveluissa. Viatronicsilla on maailmanlaajuinen markkinointiorganisaatio, jonka toimintoja erityisesti Aasian ja Lähi-Idän toimialueilla nyt julkaistavien LinkedIn -sivustojen on tarkoitus vahvistaa. Andersson hehkuu tyytyväisyyttä uusien aluevaltausten kynnyksellä.

 

Voit seurata meitä Google+ & LinkedIn palveluissa!


Google+

Tammikuu 2013

 

 

Viatronicsin uusin aluevaltaus on ViaSiteTM 30 Pro CCTV on tutkallinen nopeusnäyttö, joka on kaksinumeroinen nopeusnäyttö sisäänrakennetulla CCTV -järjestelmällä. Järjestelmä lisää nopeuden, päivämäärän ja ajan olemassaolevaan CCTV järjestelmään. Järjestelmän kysyntä on ollut suurta lanseerauksesta saakka etupäässä kansainvälisillä markkinoilla. Suomessa CCTV järjestelmien ja nopeusnäyttöjen yhdistäminen on saavuttamassa ammattilaisten tietoisuutta ja kysynnän odotetaan kasvavan jo vuoden loppuneljänneksellä sille varatun tuotannon Suomen osuuden maksimikapasiteettiin.

 

 

CCTV system

 

Helmikuu 2012

Viatronicsilla on nyt markkinoiden ensimmäinen kaksisuuntainen nopeuksien tiedonkeruujärjestelmätoiminto , joka on saatavina kaikkiin nopeudenvalvontajärjestelmiin, mukaanlukien nopeusnäytöt. Olemme myös markkinoiden ainoa valmistaja, joka on kehittänyt Instant Feedback Function (IFF) - järjestelmän markkinoimiimme hymiö-näyttöihin.

 

 

 

 

 

 

 

Seuraa meitä Twitterissä tai Facebookissa