Tuotteet » Nopeusnäytöt » ViaSite 30 Pro CCTV

ViaSite 30 Pro CCTV

ViaSiteTM 30 Pro CCTV tutkallinen nopeusnäyttö on kaksinumeroinen nopeusnäyttö sisäänrakennetulla CCTV -järjestelmällä. Järjestelmä lisää nopeuden, päivämäärän ja ajan olemassaolevaan CCTV järjestelmään.

Tuotekoodi: ViaSite 30 Pro

CCTV system

 

Yleistä

ViaSiteTM 30 CCTV tutkallinen nopeusnäyttö on kaksinumeroinen nopeusnäyttö sisäänrakennetulla CCTV -järjestelmällä. Järjestelmä lisää nopeuden, päivämäärän ja ajan olemassaolevaan CCTV järjestelmään.

     

Kuten Viasite 30 PRO, Viatronicsin CCTV ominaisuudella varustettu näyttö on vaativiin olosuhteisiin sekä ammattimaiseen käyttöön suunniteltu nopeusnäyttö, jossa on sisäänrakennettu tutka. Lisävarusteena on saatavana myös liikennetiedon keruuominaisuus, langaton tiedonsiirto ja akku-aurinkopaneelijärjestelmä, mikäli verkkovirtaa ei ole saatavissa. Näyttö sopii erityisen hyvin asuin-, koulu-, tarha-, työmaa-, tietyö-, terminaali-, satama- ja tehdas-alueille.

 

LAATUA JA NÄKYVYYTTÄ KAIKKIIN OLOSUHTEISIIN

ViaSiteTM 30 CCTV:n korkeat laatuvaatimkset lähtevät jo koteloinnista. Näyttö on koteloitu kestävällä, mutta silti kevyellä ja korroosivapaalla merialumiinilla (Almg 3). Tämän lisäksi kotelo on puuterimaalattu ja paistettu kestävän lopputuloksen saavuttamiseksi.

ViaSiteTM 30 CCTV:n LED-numerot on valmistettu komponenteista, joita käytetään yleisesti mm. liikennevaloissa. Laaja 40 asteen kulma sekä suurteho-LED 8000 mcd:n kirkkaudella takaavat näkyvyyden jopa suorassa auringonpaisteessa. Automaattinen kirkkaudensäätötoiminto säätää näytön kirkkauden ympäristön kirkkauden mukaan automaattisesti. Toiminto säästää merkittävästi myös akkua, mikäli järjestelmä on varustettu akku-aurinkopaneelivarustuksella. Etulasin Patentoitu AntiReflectiveTM -pinnoite parantaa näkyvyyttä entisestään kirkkaalla säällä, vähentämällä heijastuksia..

 

HELPPO ASENNUS JA OHJELMOINTI PAINIKKEILLA JA TAUSTAVALISTULLA LCD-NÄYTTÖLLÄ

ViaSite 30 CCTV perustuu ViaControlTM -ohjaimeen, joka on varustettu viidellä käyttöpainikkeella ja taustavalaistulla LCD-näytöllä. Helppolukuinen Menu-valikko mahdollistaa vaivattoman ja suoraviivaisen yleisimpien asetusten tekemisen asennuspaikalla ilman tietokoneita. Näyttöön voidaan asettaa alueen nopeusrajoitus, jonka ylittyessä näyttö vilkuttaa nopeuksia. Myös näytössä näytettävät minimi- ja maksiminopeudet voidaan asettaa käyttöpaneelista, jolloin kevytliikenne ja törkeät ylinopeudet saadaan suodatettua pois.

 

KAKSISUUNTAINEN TIEDONKERUU SECURE DIGITAL (SD) -KORTILLE

Viatronics Oy esitteli ensimmäisenä kaksisuuntaisen tiedonkeruun nopeusnäytöissä. Integroitu tiedonkeruu mahdollistaa miljoonien nopeustietojen keräämisen kaksisuuntaisesti kellonajalla ja päivämäärällä Secure Digital (SD) -kortille. Järjestelmä kerää nopeustietoa molemmista sunnista, mutta nopeusnäytölle välitetään luonnollisesti vain näyttöä lähestyvien ajoneuvojen nopeudet. Näyttö on varustettu kehittyneellä TSA (Target Separation Algorithm) -toiminnolla, joka tutkii reaaliajassa nopeuserojen vaihteluita erottaakseen eri ajoneuvot toisistaan. TSA-toiminto parantaa merkittävästi tiedonkeruun tarkkuutta liikennemäärälaskennassa.

 

GPS/GPRS -MODUULI LANGATTOMAAN SÄHKÖPOSTIRAPORTOINTIIN PAIKKATIEDOLLA

Lisävarusteena saatava GSM/GPRS – moduuli sisältää automaattisen ja selkokielisen sähköpostiraportoinnin kerätystä nopeustiedosta. Raportin tiedonkeruu- ja lähetysväli voidaan määritellä vapaasti. Järjestelmä lisää näyttökohtaisen sähköpostiotsikon ja Google MapsTM – linkin kuhunkin raporttiin. Toiminto helpottaa ja selkeyttää raporttien käsittelyä ja näytön paikallistamista etenkin useamman näytön kokonaisuuksissa. Koska näyttö lähettää automaattisesti sijaintitietonsa raportin yhteydessä, pystytään sillä paikallistamaan helposti myös varastettu näyttö.


- See more at: http://www.viatronics.fi/fi/tuotteet/speed-displays-fi/onsite-30-speed-display-fi/#sthash.vUZrgVpx.dpuf

Tuotekuvat

Liittyvät dokumentit

Kysy lisää tuotteesta

Name / Company*
Phone
Email*
Products I'm interested in*
Message

Please write the letters of this image