Tuotteet » Nopeusnäytöt » Hymiö-Nopeusnäyttövaihtoehdot

Hymiö-Nopeusnäyttövaihtoehdot

ViaSite Hymiö Kuljettajapalaute / Nopeusnäyttö

Kuvat ovat tehokkaampia kuin numerot vähentämään ylinopeutta. Usein kuljettajat eivät muista nopeusrajoituksia, vaikka saattaavat ajaa tutulla aluella. Numeerinen tieto ei ole aina tarpeeksi tehokas ja usein näytöt eivät osoita ylinopeutta riittävän selkeästi. Tutkimukset osoittavat selvästi, että kuvalla varustettu nopeusnäyttö saa kuljettajan huomion paremmin kuin pelkkä tavanomainen lukunäyttö.

 

Yleistä

Kuvat toimivat paremmin kuin numerot


Kuvat ovat tehokkaampia kuin numerot vähentämään ylinopeutta. Usein kuljettajat eivät muista nopeusrajoituksia, vaikka saattaavat ajaa tutulla aluella. Numeerinen tieto ei ole aina tarpeeksi tehokas ja usein näytöt eivät osoita ylinopeutta riittävän selkeästi. Tutkimukset osoittavat selvästi, että kuvalla varustettu nopeusnäyttö saa kuljettajan huomion paremmin kuin pelkkä tavanomainen lukunäyttö. Tutkimuksissa paljastui myös, että monet kuljettajat säilyttivät nopeuden ajaessaan numeerisen näytön ohi, mutta hidastuivat lähestyttäessä " Hymiö " näyttöä.


Välittömän palautteen toiminnot


Välitön palaute on merkittävä tekijä nopeuspalautteessa. Nopeus on mitattu ja verrataan nopeusrajoitukseen 8 kertaa sekunnissa. Tämä mahdollistaa näytön mahdollisuuden reagoida nopeuden muutoksiin, kun kuljettaja lähestyy yhä näytöä. Näyttö muuttuu kirkkaan punaiseksi ja näyttää surulliset kasvot, jos raja ylittyy. Jos kuljettaja vähentää nopeutta alle rajoituksen ja yhä lähestyy näyttöä, se näyttää heti vihreät hymiökasvot, kun tällä tavalla palauteen vuoksi kuljettaja vähentää nopeutta. Tämän tyyppinen lähestymistapa suosii oikea liikennekäyttäytymiseen tehokkaammin kuin ainoastaan tavanomaisella nopeudella varustettu näyttö. Näyttö on suunniteltu kolmion muotoiseksi, joka muistuttaa varoitusmerkkejä - tämä parantaa näkyvyyttä ja tehokkuutta.

Monipuoliset ohjelmointi-toiminnot


Nopeusrajoitus ja pienin & maksiminopeutesi asetetaan käyttämällä ohjauspaneelin  taustavalaistua LCD-näyttöä ja sen ohjauspainikkeita. Näyttö ja näppäimet sijaitsevat  luukun lukolla. USB ja sarja liitännät ovat myös saman luukun takana. Maksiminopeuden asetus mahdollistaa  äärimmäisten nopeudenylitysten suodattamisen. Pienemmän nopeuden asetuksella on mahdollista suodattaa pois jalankulkijat ja pyöräilijät.

Integroitu nopeuden tiedonkeruumoduuli kerää nopeuden, päivämäärän ja kellonajan tietoja jopa 100 000 näytettä. Moduuli kerää tietoja paitsi lähestyvistä, myös loittonevista kohteista. Nämä tiedot voidaan helposti lähettää sarjaportti / USB-liitäntöjen kautta suoraan näytöltä. Lisävarusteena GSM / GPS - tiedonsiirto mahdollistaa langattoman tiedonsiirron näytöstä. Ohjausyksikkön ohjelmisto on päivitettävissä uusia ja parannettuja toimintoja varten. Ohjelmistopäivitys mahdollistaa pitkän käyttöiän tuotteelle.

 

 

 kuva.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

Tuotekuvat

Liittyvät dokumentit

Lisätietoja tuotteesta: jari.aksila@viatronics.fi

Kysy lisää tuotteesta

Name / Company*
Phone
Email*
Products I'm interested in*
Message

Please write the letters of this image