ViaSite 30 Pro CCTV

ViaSite 30 CCTV tutkallinen nopeusnäyttö sisäänrakennetulla CCTV -järjestelmällä ja Traffic Logger -tiedonkeruujärjestelmällä.

CCTV system

 

 

ViaSiteTM 30 Pro CCTV on tutkallinen nopeusnäyttö on kaksinumeroinen nopeusnäyttö sisäänrakennetulla CCTV -järjestelmällä. Järjestelmä lisää nopeuden, päivämäärän ja ajan olemassaolevaan CCTV järjestelmään.

ViaSiteTM 30 Pro CCTV luo rinnakkaiskuvan näytölle joko NTSC tai PAL videojärjestelmiin.  ViaSiteTM30 Pro CCTV niille, jotka edellyvät korkealaatuisinta tekniikkaa. Näyttö on valmistettu lujasta, mutta kevyestä merialumiinista (Almg 3). Päällystetty ja kuumakäsitelty pintamaalaus luo lujan ja säänkestävän pinnan jatkuvaan ulkoilmaasennukseen tai jopa liikkuvaan käyttöön. Näytön kaikki liitännät ovat IP65 luokiteltuja liittimiä maksimaaliseen sääkestävyyteen suunniteltuja.

ViaSiteTM30 Pro CCTV has näytössä on sisäänrakennettu tutkakomponentti ja lisävarusteena saatava tiedonkeruujärjestelmä. Muihin lisävarustuksiin kuuluu mm. akkujärjestelmät, aurinkopaneelit ja erilaiset varoitusmerkit. Laaja 100 asteinen LED -kulma tekee näytön luennan mukavaksi myös jyrkistä kulmista, erityisesti näin helpottaen näytön asennusta myös taajamien ja kaupunkien ahtaissa paikoissa.. Automaattinen kirkkaudensäätö toiminto säätää LED -valaistuksen kaikkiin valaistusolosuhteisiin.

 

HELPOT OHJELMOINTITOIMINNOT YKSINKERTAISTEN KONTROLLIPAINIKKEIDEN AVULLA. VALAISTULLA LED-NÄYTÖLLÄ VARUSTETTU OHJELMOINTIPANEELI.


ViaSiteTM 30 Pro CCTV -liitäntä on tehty helpoksi käyttämällä kahta BNC-liitintä, yksi sisääntulolle ja toinen ulostuloliitäntää varten. Liitäntäkaapelina voidaan käyttää tavallista 75 ohmin koaksiaalikaapelia.ViaSite 30 perustuu ViaControlTM järjestelmään, joka tekee mahdolliseksi helpon ohjelmoinnin taustavalaistun LCD-näytön ja säätönäppäinten avulla. Helppolukuinen valikko mahdollistaa suoraviivaisen ohjelmoinnin koskien tarpeellisia näytön ja datan keruun toimintoja.

Järjestelmä voidaan ohjelmoida vilkkuvaan tilaan nopeusrajoituksen ylittyessä. Minimi ja maksimi nopeusasetukset rajaavat pois kevyen liikenteen ja suuret nopeuksien ylitykset. Kaikki säädöt voidaan muuttaa ja säätää paikan päällä ilman tietokoneohjausta. 

Automaattinen kirkkaudensäätö toiminto säätää LED -valaistuksen kaikkiin valaistusolosuhteisiin. Tämä ominaisuus on erittäin käytännöllinen akkujärjestelmiin liitetyissä nopeusnäytöissä, optimoiden virrankulutusta ja pidentäen laitteen käyttöaikaa huomattavasti.

KAKSISUUNTAINEN NOPEUKSIEN TIEDONKERUUJÄRJESTELMÄ VARUSTETTUNA SECURE DIGITAL (SD) KORTILLA

Integrated Sisäänrakennettu tiedonkeruujärjestelmä luo mahdollisuuden miljoonien nopeustietojen keräämiseen kaksisuuntaisessa järjestelmässämme. Tiedonkeruu tuottaa dataa nopeudesta, päivämäärästä ja kellonajasta käyttäjän asentamaan SD -korttiin. Sisäinen tiedonkeruusuodatin kerää kaksisuuntaista tietoa liikenteen nopeuksista. Samanaikaisesti nopeusnäyttö antaa nopeustiedon näyttöä lähestyville kuljettajille  Viatronics nopeusnäyttö on varustettu TSA (Target Separation Algorithm) toiminnolla, joka erottelee eri kulkuneuvot toisistaan. TSA parantaa nopeusnäytön CCTV järjestelmän nopeustietojen tiedonkeruujärjestelmän tarkkuutta huomattavasti.

 

Englannin kielinen materiaali:

English Brochure

LISÄVARUUSTEENA SAATAVANA MYÖS GMS/GPS -MODUULI AUTOMAATTISTA SÄHKÖPOSTIIN TULEVAA TIEDONKERUURAPORTTIA VARTEN, JOHON ON MYÖS LIITETTY NÄYTÖN SIJAINTITIEDOT

Lisävarusteena saatava GSM/GPS –moduuli sisältää automaattisen järjestelmän sähköpostirapontointia varten kaikesta nopeusdatasta esiasetetuin aikavälein. Moduuli sisältää myös automaatisen  Google MapsTM –linkin joka raportissa, jonka avulla näytön sijainnin voi tarkistaa helposti usean näytön järjestelmissä.